Szakmai nap Bácsalmáson

2023 ápr 26 | Hírek

A vendéglátó Bácsalmási Tagintézmény köszöntőjét követően helyi óvodások bunyevác néptánccal színesítették a megnyitót, majd Tóth Árpád alpolgármester és Farkasné Polgár Katalin főigazgató személyes hangvétellel üdvözölte a kollégákat.  Igazán jó kedvre derítette a megjelenteket az önként jelentkezők részvételével tartott vidám, színpadi kutyaterápiás bemutató. A szervezők helyi és kézműves termékek bemutatójával is kedveskedtek a szünetekben. 

\\SERVER.local\nyilvantarto\PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT\Pályázatok\EFOP 3.1.6\6. Szakmai beszámolók\Bácsalmás_Szakmai nap_2023. 04.26\Fotok Bácsalmás_szakmai nap_04.26\DSCF3118.JPG

A szakmai napon az EFOP-3.1.6-16-2017 -00047 SZELFI – Szolgálat az ELFogadásért pályázat keretében megvalósított programokból tartottak kollégáink interaktív megosztást. Bemutatásra kerültek innovatív csoportos ellátási formák, a komplex fejlesztő intenzív hetek,  a megvalósított programok  tapasztalatairól számoltak be a megvalósítók igazán élményszerű bemutatókkal, a projekt keretében készült eljárási segédletek, módszertani anyagok kerültek megosztásra. 

A Szakmai nap célja egybeesett a pályázatban megfogalmazott célokkal, azzal hogy a pályázat keretében megvalósult tartalmak hosszútávon épüljenek be a mindennapi feladatellátásba, innovatív munkaformákat teremtve a gyermekek/tanulók sikeres fejlődése, eredményesebb társadalmi részvétele érdekében.

\\SERVER.local\nyilvantarto\PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT\Pályázatok\EFOP 3.1.6\6. Szakmai beszámolók\Bácsalmás_Szakmai nap_2023. 04.26\Fotok Bácsalmás_szakmai nap_04.26\DSCF3015.JPG

A különböző szakterületen és településeken dolgozó szakemberek szakmai kíváncsisággal, nyitottsággal, örömmel fogadták és osztották meg tapasztalataikat, újításaikat, melyek részletesebb megosztásra, átadásra kerülnek a tagintézmények között.

A bácsalmási találkozó jó alkalmat teremtett nem csak a szakmai tapasztalatok megosztására, de az ismerkedésre, a jó hangulatú kollégális együttlétre is. 

Megszakítás